VijestiGrad ZagrebScena

Poslušajte pobjedničku pjesmu 64. Zagrebačkog festivala

Pjesma „Sve u meni se budi“ u izvedbi Kedže i Zsa Zse, autora Ante Pecotića, pobjednička je skladba 64. Zagrebačkog festivala 2017.!


Pred ispunjenim gledalištem zagrebačke dvorane Kornati, uz spektakularni scenski ugođaj, izvedene su 22 nove pjesme koje je odabralo uredništvo festivala na čelu s umjetničkim direktorom, Nenom Belanom. O najboljoj pjesmi odlučivao je stručni žiri sastavljen od uglednih glazbenih i medijskih profesionalaca, a duet Kedže i Zsa Zse osvojio je 144 od maksimalno moguća 154 boda.

Presretan sam, ovo je moj treći nastup na Zagrebačkom festivalu i očito je treća zaista sreća. Hvala Anti na sjajnoj pjesmi u kojoj sam udružio snage sa Zsa Zsom za koju će se još itekako čuti. Festival je bio sjajan, sve pohvale organizatorima“, izjavio je Damir Kedžo kojem je pobjeda na Zagrebačkom festivalu sjajna uvertira za predstojeći samostalni koncert za Valentinovo u Tvornici.

Ovogodišnje izdanje festivala prvijenac je Nene Belana na poziciji umjetničkog direktora festivala: „Sretan sam da je ovogodišnji Zagrebački festival odrađen na visokom glazbenom i produkcijskom nivou i vjerujem da će se mnogi složiti s odlukom žirija o pobjedničkoj pjesmi. Čestitam pobjedničkom paru, kao i autoru pjesme, ali i svim ostalim izvođačima i autorima koji su ovogodišnji festival učinili zaista manifestacijom za pamćenje“, izjavio je Belan.

https://youtu.be/UkaDyq0R3HY

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Zagrebački festival

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close