VijestiScena

Poslušajte obradu Lane Jurčević svjetskog hita “Mercy”

Nakon što je “zasladila” kraj godine odličnim aktualnim hitom “Šećeru”, Lana je odlučila pokazati svoje pjevačko umijeće i u obradi poznatog svjetskog hita “Mercy” kanadskog pjevača Shawna Mendesa.


Lana je i dosad radila slične obrade te ih objavljivala na svojim društvenim mrežama, a pjesma “Mercy” njen je prvi službeni cover za koju je napravljen potpuno novi aranžman. Odlučivši da ova obrada ima jednaki tretman kao i njeni službeni singlovi, Lana je angažirala poznatog redatelja spotova Darija Radusina.

Kako su Lanu i prije primjećivali ljudi svjetskog showbusinessa, poput američkog celebrity blogera Perez Hiltona koji je na svojoj web stranici objavio Lanin spot “Majica” i izrazio oduševljenje istim, Matt Alonzo, režiser spotova najpoznatijih glazbenih zvijezda, koji je komentirao i lajkao Lanine spotove na Instagramu, vrlo je lako moguće da upravo ova Lanina obrada otvori neko novo poglavlje u njenoj glazbenoj karijeri.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close