VijestiLifestyleScena

Poslušajte novi singl Natali Dizdar: Iluzionist

Rekla je da u pjesmama uvijek poistovijećuje neka iskustva, na ovaj ili onaj način, dobar osjećaj, trenutak u životu.

– Najljepši je osjećaj kada ti je stvar u eteru i kada je prihvaćena od slušatelja i publike na koncertima. U ovom slučaju to mi mnogo znači jer sam i ja autorica glazbe – rekla je Natali Dizdar.

Rekla je da u pjesmama uvijek poistovjećuje neka iskustva, na ovaj ili onaj način, dobar osjećaj, trenutak u životu.

– Glazbu i aranžman potpisujemo Vladimir Mirčeta moj dugogodišnji, bliski suradnik i ja. Producentsku palicu potpisuju Pavle Miholjević i Jura Ferina (Svadbas). Tekst je napisao pjesnik Dejan Aleksić, kojeg sam upoznala na Ratkovićevim večerima poezije u Crnoj Gori, gdje sam nastupala.

Natali Dizdar večeras nastupa u klubu Sax, gdje će proslaviti 10 godina karijere, a evo što očekuje od večerašnjeg nastupa.

– Sax i ja imamo poseban odnos. Publika je genijalna i opušteno je raditi u takvom ambijentu. Očekujem dobar tulum i druženje.

Tekst/ Foto: vecernji.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close