VijestiScena

Luka Bulić opjevao uspjeh Sare Kolak i jedriličara na Olimpijskim igrama

Državna rekorderka u bacanju koplja Sara Kolak (21) bacila je novi rekord i osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Kako to obično biva, Luka Bulić već je imao spreman Bullhit ujutro i opjevao je sjajnu Saru.


Ovaj put radi se o popularnoj pjesmi Que Sera, Sera Jaya Livingstonea i Raya Evansa, koju je otpjevala glumica i pjevačica Doris Day u klasiku Alfreda Hitchcocka Čovjek koji je previše znao.

– Oblačno nebo u Zagrebu, al’ skužim svjetlost je na nebu. U smjeru Rija pogledam ja kad tam’ novo zlato sja. Hej Sara, Sara, ma stvarno ti svaka čast. In crazy hill people must trust, ej Sara, Sara, pjeva Luka Bulić.

Kako to zvuči pogledajte u šaljivom videu.

https://youtu.be/enCqYZx8Zq8

Luki Buliću ništa ne promakne, a nije ni zlatna medalja Šime Fantele i Igora Marenića. Tako je opjevao i njih uz poznati hit klape Nostalgija Vratija se Šime.

Vratija se Šime, di je bija? S Igoron je bija usred Rija! Malo ija, malo pija i puno plovija. Vratija se Šime, di je bija? S Igoron je bija i plovija. Plovija je oko bove, ostvariva snove. Od svih drugih boljih bija, snove ostvarija, pjeva Bulić između ostalog.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close