Scena

Poslušajte kako je Pink obradila poznatu pjesmu “White Rabbit”

Iako već neko vrijeme znamo da je Pink izvrsna pjevačica, sve do obrade klasične pjesme Jefferson Airplanea nismo znali koliko je u stvari dobra. Iskreno, ostali smo zapanjeni.


Za najnoviji foršpan nastavka ‘Alise u zemlji čudesa’, Pink je snimila obradu poznate pjesme Jefferson Airplanea, ‘White Rabbit’.

U novom filmu, Alisina misija je da ‘posudi’ Chronosphere – metalnu kuglu u središtu Velikog Sata – da bi spasila Ludog Šeširdžiju, kojeg glumi Johnny Depp. No tome će se usprotiviti Sacha Baron Cohen u ulozi Vremena.

U tom pothvatu pomoći će joj Bijeli Zec (Michael Sheen), Češirska Mačka (Stephen Fry), Bijela Kraljica (Anne Hathaway) i gusjenica Absolem (Alan Rickman u svojoj posljednjoj ulozi).

 Pročitajte više na 24sata.hr 

Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close