KarijeraIzdvojenoPromo

Poslovno fotografiranje za tvrtke, nova usluga u portfelju Prilika Grupe

ZATRAŽITE PONUDU

Prilika Grupa je slijedom interesa na tržištu pripremila novu uslugu – poslovno fotografiranje za tvrtke i njihove zaposlenike.


“Fotografija govori više od tisuću riječi” dobro je poznata izreka u marketinškom svijetu, a danas je posebno važan i onaj svijet u kojem se poslovno predstavljamo zajednici. LinkedIn, Facebook, Google, ali i druge društvene mreže, trebaju naše kvalitetne fotografije kako bi već putem nje poslali poruku o našoj kvaliteti i profesionalnosti.

Profesionalna oprema, iskusni fotograf i dugogodišnje iskustvo rada, u samo nekoliko sati donijeti će vam odlične poslovne fotografije kojima se možete predstaviti svojim kupcima proizvoda i usluga.

Ukoliko imate potrebe za poslovnim fotografiranjem, za više informacija upit pošaljite na [email protected] ili zatražite ponudu OVDJE.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close