Lifestyle

POSLOVNI UZLET GRADA GOSPIĆA: besplatne edukacije za poduzetnike, obrtnike i OPG-e

Besplatne edukacije za poduzetnike- „Poslovni uzlet grada Gospića“ u KIC-u


Ovog petka počinje Jesen u Lici. Najveća lička manifestacija i ove godine ima bogat program, a sve će početi već u četvrtak Poslovnim uzletom Grada Gospića pod pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović. Riječ je o besplatnim edukacijama koje organiziraju Poslovni dnevnik, grad Gospić te Ličko senjska županija u sklopu projekta „Poslovni uzlet“. Navedene edukacije prvenstveno su namijenjene poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ima, ali i svima koji su zainteresirani za unaprjeđenje svojih poslovnih znanja i vještina.

Cijeli događaj otvorit će Zdenka Lončar, pomoćnica ministra poduzetništva i obrta, Milan Kolić, župan Ličko-senjske županije, Petar Krmpotić, gradonačelnik grada Gospića,te Mislav Šimatović, glavni urednik Poslovnog dnevnika.

Okupljenima će se obratiti i Hrvoje Horvat, ravnatelj Savjetodavne službe Ministarstva poljoprivrede.

Na panel diskusiji sudjelovat će Tomislav Kovačević, voditelj LAG-a Lika, Natalija Božičević, ravnateljica Plitvičkih jezera, Milan Kranjčević, direktor Županijske komore Otočac, Nikola Vidaković, direktor tvrtke Agrovelebit, Mladen Kušeković, vlasnik  Farme Angus.

Nakon uvodnih govora započinju edukacije i radionice za sve prijavljene sudionike, a očekuje se preko 100 poduzetnika i obrtnika.

Cilj događaja je poduprijeti malo i srednje poduzetništvo te obrtništvo. Riječ je o edukativnoj manifestaciji na kojoj će se poduzetnicima i obrtnicima omogućiti cjelodnevni besplatni seminari i edukacije. Poduzetnike će educirati renomirani stručnjaci iz raznih područja koji će polaznicima prenijeti svoja znanja i iskustva iz vlastite prakse.

Detaljnije informacije o navedenom događaju dostupne su na linku Poslovni.hr, a program edukacija na linku Program Poslovnog uzleta Gospića.


 

Foto: croatia.hr

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close