Scena

ZAGREB SE OPROSTIO OD KEMALA MONTENA

Na posljednjem ispraćaju Kemala Montena, jednog od najznačajnijih glazbenika ovih prostora, okupio se veliki broj prijatelja i kolega koji su zajedno s njegovom obitelji odali počast velikom i prerano preminulom umjetniku.

U ime svih prisutnih, Siniša Škarica, bivši glavni urednik Jugotona i Croatia Recordsa te dugogodišnji prijatelj Kemala Montena, istaknuo je kako nas je napustio glazbenik koji je svojim pjesmama preko 40 godina oduševljavao brojne generacije. Inspiriran stihovima njegovih pjesama osvrnuo se na bogatu karijeru Kemala Montena te na suradnje s najznačajnijim glazbenicima s ovih prostora.

U ime obitelji i bliskih prijatelja okupljenima se obratio Rade Šerbedžija, glumac, pjevač i dugogodišnji prijatelj Kemala Montena. Na vrlo emotivan način recitirao je stihove pjesme “Dušo moja”, nakon čega je pjesmom “Hvala svima” dostojanstveno završen zagrebački ispraćaj.

Kemal Monteno krenuo je na svoje posljednje putovanje u rodno Sarajevo gdje će se pridružiti ostalim velikim imenima u Aleji slavnih.
Komemoracija će biti održana u Sarajevu u srijedu 28. siječnja u 12 sati u Narodnom pozorištu, a pogreb u 14:30 na sarajevskom groblju Bare.

Tekst: crorec.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close