TechIzdvojeno

Poslastica za sve gamere: Međunarodna #play14 konferencija prvi put dolazi u Hrvatsku

SJAJNA PRILIKA

Od 3. – 5. ožujka 2023. u Zagrebačkom inovacijskom centru – ZICER-u, studio za razvoj igara Gamechuck organizira #play14, prvu hrvatsku inačicu poznate međunarodne konferencije ozbiljnih igara.


Igranje kao način učenja, rješavanja problema, usavršavanja timske suradnje i poticanja inovacija uzima sve veći zamah u suvremenom poslovnom okruženju. Ozbiljne igre polako postaju dio svakodnevnog arsenala voditelja timova, odjela i poduzeća u nastojanju da uklone sve moguće prepreke za uspjeh projekta.

Konferencija #play14 namijenjena je liderima i facilitatorima koji koriste ili razmišljaju o korištenju igara u poslovanju. Tijekom dva i pol dana trajanja konferencije, svi sudionici pozvani su da otvoreno predlažu, odnosno organiziraju ozbiljne igre te dijele i razmjenjuju znanja s istomišljenicima iz cijele Europe.

Službena mentorica zagrebačkog izdanja #play14 bit će Nancy Beers, iskusna predavačica, organizatorica hackatona, scrum i agile trenerica. Uz brojne domaće stručnjake, svoj dolazak na zagrebačku konferenciju dodatno su potvrdili gosti iz Italije, Nizozemske, Estonije, Češke, Rumunjske i Srbije.

“Jako mi je drago da smo uspjeli dovesti Play14 franšizu prvi put u Hrvatsku. Serious play i gamifikacija su još pomalo strani koncepti u domaćim poslovnim krugovima, ali ovaj događaj možda spoji stručnjake u tom polju s ljudima koji su spremni isprobati ove poslovne i organizacijske inovacije, koje se drugdje u Europi već dugo koriste”, izjavio je Aleksandar Gavrilović, direktor Gamechucka.

Sponzori konferencije su Kaufland i Poduzetnički inkubator PISMO, dok je medijski pokrovitelj Netokracija.

O #play14 konferenciji

Konferencija #play14 je svjetsko okupljanje istomišljenika koji vjeruju da je igranje najbolji način za učenje, dijeljenje i kreativnost. Izvorno osmišljena i održana u Luksemburgu 2014., #play14 konferencija u međuvremenu se proširila se na 11 europskih država i 4 kontinenta. Ove godine #play14 konferencija po prvi put će se održati u Hrvatskoj (Zagreb) i Filipinima (Manila).


 

Komentari

Komentara


Izvor: PROMO | Foto: PROMO

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close