VijestiTurizam

Posjetitelji iz osam zemalja uživali “Smaragdnom dolinom rijeke Une”

JP  Nacionalni park „Una“ uz podršku Rotary kluba Bihać i Uprave Željeznica Federacije Bosne i Hercegovine, ove godine, po šesnaesti put, organizirao je već tradicionalni turistički  Rotary vlak „Smaragdnom dolinom rijeke Une“ od Bihaća do Martin Broda.


S bihaćke željezničke stanice vlakom, unskom prugom ka Martin Brodu krenulo je 130 putnika, domaćih i stranih turista iz Republike Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, te Njemačke, Češke i Australije koji su tokom cijelog dana uživali u gastronomskoj ponudi ovoga kraja.

Provod na 16. Turističkom Rotary  vlaku „Smaragdnom dolinom rijeke Une“ koji je proputovao unskom prugom posjetitelji će dugo pamtiti po animatoru Bišćaninu Raifu Ferhatoviću u ulozi Charlie Chaplina i Zumbul age, glazbenoj grupi “Legende Japoda”, tamburaškom sastavu “Prijatelji s Une”, ali i natjecateljskim igrama poput razvijanja jufki za isključivo ženski dio posjetitelja, ali isto tako i po iznenađenju odnosno sudjelovanju u ovoj vještini direktora JP Nacionalni park „Una“ Amarilda  Mulića koji se natjecao izvan konkurencije, a što su posjetitelju nagradili velikim aplauzom.

Cilj nam je da zajedno sa Željeznicama Federacije Bosne i Hercegovine kreiramo ovakav turistički proizvod i da imamo jednu željezničku kompoziciju na  stanici u Bihaću  na raspolaganju turističkim agencijama koje bi i dalje komercijalno mogle da rade svoj posao odnosno da prodaju ovakve turističke programe, rekao je Amarildo Mulić direktor Nacionalnog parka „Una“.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Nacionalni park UNA

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close