Grad Zagreb

Posebna regulacija prometa na blagdan Svih svetih

U želji da blagdan Svih svetih, dan kada se prisjećamo voljenih koji nisu više s nama protekne kako i priliči našemu gradu, pozivaju se građani Zagreba da do počivališta svojih najmilijih dolaze organiziranim linijama javnog prijevoza.


Kao i ranijih godina, u zonama groblja na snazi su uobičajeni režimi ograničenja prometa, tako da je pristup u te zone omogućen samo vozilima ZET-a, TAXI vozilima, vozilima invalida i onima s posebnom dozvolom.

Privremena regulacija prometa u zonama glavnih gradskih groblja, provoditi će se od 28.10. do 2.11.2017.g., ovisno o pojedinim grobljima.
Na dan 1. 11. 2017. u svim zonama bit će na snazi uobičajeni stroži režim ograničenja prometa. Pristup u zone zabrane i ograničenja prometa biti će omogućen samo vozilima ZET-a, TAXI vozilima, vozilima invalida i vozilima s posebnom dozvolom, sukladno postavljenoj regulaciji prometa.           
Priopćenje o privremenoj regulaciji prometa i posebnoj organizaciji prijevoza putnika u povodu Dana Svih svetih pogledajte OVDJE

 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: wikimedia commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close