Lifestyle

Posao otkriva kome ćete izreći sudbonosno da?

Analitička kompanija Bloomberg analizirala je podatke iz čak 3.5 milijuna američkih kućanstava kako bi ustanovili na koji način naša profesija tj. posao koji radimo utječe na ljubavni život i odabir partnera. Neki vjeruju kako ljude spaja sudbina, a analitičari smatraju da to radi – posao.


Naime, nakon istraživanja ustvrdili su da ljudi u brak najčešće ulaze s osobom iz svoje ili srodne profesije. Iako mnogi prilikom razmišljanja o tome s kim će naposljetku završiti u braku baš i ne zamišljaju ljude iz svoje branše, izgleda da u većini slučajeva ipak ne možemo izbjeći takav razvoj događaja.

Tako se, na primjer, prema rezultatima analize učiteljice i profesorice najčešće udaju za učitelje ili profesore, kuharice ljubav pronalaze s kuharima, a liječnice sudbonosno “da” najčešće izgovaraju liječnicima. Prenosi portal zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close