Grad Zagreb

Poruka maturantima, zahvala i isprika sugrađanima

Povodom današnje norijade, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je poruku maturantima i ispriku građanima grada Zagreba u kojoj stoji:


 

Drage maturantice i maturanti, drage Zagrepčanke i Zagrepčani,

Svi, bez razlike, pamtimo dan kada smo završili svoje srednjoškolsko obrazovanje. Znam da će ovaj dan i vama ostati u nezaboravnom sjećanju – dan koji je svojevrsna životna razdjelnica nakon koje se ulazi u svijet koji nosi drugačija iskustva i nove izazove.

Družeći se danas s vama u tradicionalnoj povorci od središnjeg zagrebačkog trga do Bundeka, osjetio sam vašu energiju, životnu radost i bilo mladosti. A naši sugrađani, iako smo im uzrokovali kratkotrajna preusmjeravanja u prometu, iako je bilo i sitnih nepodopština koje nose mladost i ovaj poseban trenutak, reagirali su, kao i uvijek, strpljivo, tolerantno, s razumijevanjem i smiješkom. Hvala im zbog toga!

U ime 10.000 maturanata i svoje ispričavam se svima kojima smo na trenutak poremetili svakodnevni ritam i pričinili bilo kakve poteškoće.

Zahvaljujem i svima onima koji se brinu o organizaciji i koji na bilo koji način pomažu da sve protekne u najboljem redu – gradskim tvrtkama i uredima, državnim institucijama i, napose, djelatnicima hitne službe i Policijske uprave zagrebačke.

Drage maturantice i maturanti, na završetku jedne etape vaše mladosti čestitam vam na dosadašnjem školskom uspjehu i želim vam mnogo sreće u daljnjem obrazovanju i pronalasku posla koji će biti u skladu s vašim željama i koji će ispuniti vaše ambicije.

Želim vam da ovaj vaš dan pamtite po zajedništvu i energiji koju sam danas osjetio među vama, da uz dobar provod u dobrom društvu i dalje širite dobre vibracije, stvarate opuštenu, zabavnu i ujedno dostojanstvenu atmosferu.

Hvala vam i sretno!


 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close