LokalnaPolitika

Portal LIKACLUB odlukom redakcije neće pratiti 5. pokušaj izglasavanja Proračuna Ličko-senjske

Slijedom četiri prošla pokušaja izglasavanja Proračuna Ličko-senjske županije


Redakcija portala LIKACLUB odlučila je da peti pokušaj izglasavanja Proračuna Ličko-senjske županije – neće pratiti. Također, nećemo niti izvještavati o informacijama nakon što se ista održi ili ne održi, bez obzira na ishod.

Slijedom uzaludne velike količine trošenja vremena od strane naše redakcije, na tekstove i terenske posjete u protekla četiri pokušaja izglasavanja Proračuna, većinskom odlukom redakcija portala LIKACLUB odlučila je bojkotirati događanje koje će se sutra održati u Gospiću.

Krajnja neozbiljnost svih vijećnika i vijećnica koji su mogli donijeti ili srušiti Proračun, u proteklih 3 mjeseca, Ličko-senjsku županiju koja je uzgred rečeno, i dalje pri dnu na svim ljestvicama uspješnosti u odnosu na većinu županija u Republici Hrvatskoj, prisilila nas je da prestanemo trošiti vrijeme na neodlučnost glavnih aktera po pitanju glasanja.

Ispričavamo se svim čitateljima koji će biti uskraćeni za objektivno izvještavanje za Skupštine, ali naše resurse koristimo za ozbiljna događanja.

Kako bi potkrijepili ovu odluku mišljenjima naših čitatelja, ali i podsjetili sve vijećnike i vijećnice o suočavanju s odlukom, donosimo nekoliko komentara na prošlo četvrto otkazivanje, sa naših društvenih mreža od 6. lipnja:

– “Ma kad se sve skupa zbroji i oduzme pa ta skupština nam niti ne treba…kad ne rade za dobrobit građana čemu onda ovakve predstave?”

– “Pozdrav svim Gospićanima, te molim sve izabrane članove skupštine da sami sjednu u svom domu i zapitaju dali ih nije SRAM ponašati se ovako neodgovorno. SRAM VAS MOŽE BITI SVIH SKUPA u ime napaćenog naroda naše Županije.”

– “Sramite se…samo gledate svoje interese, a ne interese Like…”

– “Neće oni napraviti narodu ništa dobro…jer neće imati komu….za 5 do 10 godina Gospić će biti selendra a već je.”

Redakcija portala LIKACLUB.eu

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Ilustracija

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close