Lifestyle

Portal LIKACLUB danas slavi 4. rođendan!

Dragi naši čitatelji,

na današnji dan prije četiri godine, 8. ožujka 2014. godine, pokrenut je naš i vaš portal LIKACLUB. Povodom 4. rođendana portala, želimo s vama podijeliti sve lijepo i dobro što smo postigli u protekle 4 godine.

Od samog početka portal LIKACLUB je zamišljen kao neovisni i nacionalni medij s ličkim predznakom. Naša namjera je bila Hrvatskoj predstaviti Liku, ali i Lici predstaviti Hrvatsku. Sve to na pozitivan i otvoren način. Posebno smo pratili događanja, glazbu, kulturu, a u svijet medija uveli i brojne kolumniste i novinarske talente.

U četiri godine postojanja objavili smo preko 15 ooo članaka kroz koje smo se trudili donositi zanimljiv sadržaj iz različitih područja života. Na našem portalu čitali ste aktualne vijesti iz Like i cijele Hrvatske. Donosili smo intervjue s poznatim osobama, ali i mladim talentiranim pojedincima čije vrijeme tek dolazi. Naši kolumnisti pisali su o hrvatskim i ličkim običajima i prošlosti, filmovima, književnosti i mnogim drugim temama.

Za razliku od drugih portala, na portalu LIKACLUB nema crne kronike. Naš portal je stvoren na pozitivnim mislima i ponosni smo i sretni što ste naše namjere prepoznali. Kroz četiri godine postojanja LIKACLUB je posjetilo više od 800 000 čitatelja iz Hrvatske, ali i svijeta. U svibnju 2016. godine postigli smo veliki uspjeh – kao jedini portal s ličkim predznakom ušli smo u TOP 100 najčitanijih medija u Hrvatskoj, a danas smo još i više, u TOP 70.

Kroz četiri godine postojanja ostvarili smo i veliki broj uspješnih suradnji s partnerima iz cijele zemlje – gradom Zagrebom, portalom 24sata, portalom MojPosao, portalom Lika Express i brojnim drugima na pojedinim projektima.

Zahvaljujemo svima koji su nas vjerno pratili i čitali kroz ove četiri godine! Drago nam je što smo bili dio vaše svakodnevice, a nadamo se da ćemo to i ostati. I dalje smo svakodnevno na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter, gdje nas prati i preko 30 000 fanova. Idemo dalje!

Redakcija portala LIKACLUB


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close