WebIzdvojeno

Portal Lika Club danas slavi 7. rođendan!

8. OŽUJKA 2014. - 8. OŽUJKA 2021.

Dragi čitatelji,

na današnji dan, 8. ožujka 2014. godine, prvi put online je pušten naš i vaš portal Lika Club. Tim povodom prisjetili smo se svega lijepog i dobrog što smo zajedno postigli u proteklih sedam godina.

Od samog početka portal Lika Club je zamišljen kao neovisni i nacionalni medij s ličkim predznakom. Naša namjera je bila promovirati Liku koja u medijima nije uvijek predstavljena na najbolji način i kroz pozitivne priče pokazati cijeloj Hrvatske što sve Lika nudi – od nevjerojatnih prirodnih ljepota i bogate kulturne baštine, do izvanrednih ljudi kojima se ovaj kraj može ponositi i nadamo se da smo u tome barem malo uspjeli.

U sedam godine postojanja objavili smo preko 25 000 članaka. Na našem portalu čitali ste aktualne i relevantne vijesti iz Ličko-senjske županije, ali i cijele Hrvatske. Uz informacijski servis, neizostavni fokusi portala su bile teme iz područja turizma, kulture, politike i obrazovanja, kao i reportaže, izvještaji s događanja, putopisi i intervjui koje smo nadopunjavali atraktivnim fotogalerijama i videozapisima.

Iz godine u godinu portal je bilježio kontinuirani rast, a najveći uspjeh smo zabilježili u pandemijskoj 2020. godini, kada su naše stranice pregledane skoro dva milijuna puta. Statistike kažu da 73% čitatelja našeg portala dolazi iz Hrvatske, slijede SAD i Njemačka s 6%, a značajniju posjetu bilježimo i iz Njemačke, Srbije, Austrije i Slovenije. Najveći broj posjetitelja dolazi iz Grada Zagreba, Zagrebačke, Splitsko-dalmatinske, Primorsko-goranske  i Ličko-senjske županije.

Početkom prošle godine redizajnirali smo izgled portala, naš brend je doživio i izmjenu logotipa te znaka, ali i zaokret u uredničkoj politici. U ožujku smo formirali prvu ličku zajednicu na Viberu pod nazivom Lika Club | Najčitanije 🔥 koja okuplja više od 1.300 Ličanki, Ličana i fanova, iz cijele Hrvatske i inozemstva.

U studenom prošle godine po prvi put smo organizirali događanje, u sklopu 6. regionalnog Foruma obiteljskog smještaja. Panel raspravi portala Lika Club na temu „Što s (korona) turizmom u 2021. godini?“, koju je vodio novinar Goran Latković, prisustvovala su četiri poznata imena iz hrvatskog turizma s područja Ličko-senjske i Karlovačke županije.

Zahvaljujemo svim čitateljima, suradnicima i partnerima koji su bili s nama kroz ovih sedam godine! Čitajte nas i dalje, pratite nas na društvenim mrežama i uključite se u našu ličku zajednicu na Viberu, a mi ćemo se i dalje truditi opravdati vaše povjerenje.

Redakcija portala LIKACLUB

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli lika_club (@lika_club)Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close