Događanja

Poreč Open Air – nudi pregršt događanja različitog karaktera

Poreč će od 9. lipnja do 10. rujna zaista disati punim plućima, zahvaljujući festivalu Poreč Open Air koji će na brojnim gradskim lokacijama Porečanima i turistima ponuditi više od 100 događanja različitog karaktera. Cilj festivala života je glazbenim, kulturnim i uličnim događanjima dodatno obogatiti ponudu grada i omogućiti svim posjetiteljima, gostima i stanovnicima da dožive novi duh grada Poreča.


To su na današnjoj konferenciji za novinare istaknuli organizatori iz tvrtke MPG, predstavnici glavnog sponzora partnera tvrtke Valamar Riviera te predstavnici grada Poreča i Turističke zajednice grada Poreča, koji su sponzori domaćini. Posjetitelji će tako moći svaki tjedan besplatno uživati u koncertima jazz i R&B glazbe, nastupima DJ-a, gledanju filmova pod zvijezdama, kazališnim predstavama te uličnim performansima. Poseban dio Poreč Opena Air festivala života su i veliki koncertni spektakli poznatih zvijezda čije će detalje organizatori otkriti uskoro, no jedno je sigurno – u Poreč će privući veliki broj posjetitelja iz cijele regije.

Program festivala Poreč Open Air izuzetno je bogat i raznolik pa će svatko pronaći nešto za sebe, bez obzira želi li uživati u glazbi, filmskoj ili kazališnoj umjetnosti ili pak uličnim performansima. Program Circus in the City na gradskim će ulicama svaki ponedjeljak ugostiti akrobate, žonglere i gutače vatre koji će pretvoriti središte grada u cirkuski šator, a na kraju svake večeri će se održati završni šou na ljetnoj pozornici pokraj Ville Polesini.

Najmlađe će posebno privući program četvrtkom kad će gradske ulice izgledati bajkovito jer će njima šetati likovi iz crtanih filmova i pozivati sve na Bal princeza u slikovitom dvorcu na obližnjem otoku Sveti Nikola. Površina mora ispred porečke rive će oživjeti zahvaljujući fantastičnom laserskom šou, a posjetitelji će se moći zabaviti u laserskom labirintu i osvojiti prigodne nagrade.

Oni željni plesa ili slušanja dobre glazbe uz čašu vina ili piva će moći uživati u raznolikom glazbenom programu domaćih i inozemnih izvođača koji će izvoditi jazz, akustične uspješnice i R&B hitove na mnogobrojnim lokacijama u gradu, uključujući ljetnu pozornicu pokraj Ville Polesini, terasu restorana Spinnaker te otok Sveti Nikola. Oni željni noćne zabave moći će zaplesati uz zarazne ritmove inozemnih i domaćih DJ-a na više atraktivnih lokacija u gradu.

Više čitajte na jutarnji.hr

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close