WebTechIzdvojeno

Popusti do 50% na Plitvičkom webshopu! Danas izdvajamo: THE PLITVICE TIMES ČASOPIS!

Black Friday, poznatiji kao Black Queen na shopu The Plitvice Timesa, donosi vam do 50% popusta na gotovo sve proizvode!


Od 12.11. do 26.11. u 23.59 sati možete iskoristiti kodove za različite popuste i time kupiti proizvode hrvatskih proizvođača po povoljnim cijenama.

Danas izdvajamo popust na časopis The Plitvice Times. Kodom “blackqueen40″ ostvarujete popust od 40% na print i online verziju. Kupnju ostvarite klikom OVDJE.

Možete kupiti dosadašnjih 9 brojeva za osobnu upotrebu kao i dodatak sadržaju vašeg smještajnog objekta, turističke agencije, restorana, frizerskog salona, OPG-a, autobusa i slično. Časopis je odličan izvor informacija o događanjima u Lici i Hrvatskoj. Saznajte više o ljepotama naše zemlje, turističkim događanjima, smještajnim jedinicama, lokalnim poduzetnicima i proizvodima hrvatskih proizvođača.

Časopis se prevodi na 16 jezika te je moguća prodaja u cijelom svijetu.

Ne zaboravite, OVDJE provjerite i ostale Black Queen popuste koji idu do 50%!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close