TurizamIzdvojeno

Popusti do 50% na Plitvičkom webshopu! Danas izdvajamo: PARFEM PLITVICE!

Black Friday, poznatiji kao Black Queen na shopu The Plitvice Timesa, donosi vam do 50% popusta na gotovo sve proizvode!


Od 12.11. do 26.11. u 23.59 sati možete iskoristiti kodove za različite popuste i time kupiti proizvode hrvatskih proizvođača po povoljnim cijenama.

Danas izdvajamo popust na parfem Plitvice. Kodom “blackqueen30″ ostvarujete popust od 30%. Kupnju ostvarite klikom OVDJE.

Parfem Plitvice inspiriran je Plitvičkim jezerima i činjenicom da se na ovom području nalazi čak 50 vrsta orhideja te preko 1400 biljnih vrsta i podvrsta. Tim The Plitvice Timesa kreirao je ovaj jedinstveni suvenir posvećen ljepotama jednog od najljepših parkova u svijetu. U glavnim notama parfema nalaze se orhideja, mahovina, šljiva i ljiljan te je pogodan za svakodnevnu upotrebu. Idealan je suvenir, poklon i podsjetnik na Plitvička jezera.

Ne zaboravite, OVDJE provjerite i ostale Black Queen popuste koji idu do 50%!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close