Scena

Popularno na Facebooku: PRIČE IZ LIČKOG KRAJA!

Internet je prepun raznih lokalaca, a nama su naravno najzanimljiviji oni iz ličke regije. Na Facebooku postoji veći broj fan stranica ( i profila) koji okupljaju Ličanke i Ličane.

Ovog puta na površinu portala izvlačimo Facebook fan stranicu Priče iz ličkog kraja. Stranicu je pokrenula Branka Pavlović, a kasnije su joj se u administraciji pridružile i Marija Draženović i Ana Biškupić iz Brinja. Priče iz ličkog kraja na Facebooku su aktivne otprilike oko dva mjeseca i već sada imaju više od 1300 lajkova.

Branka Pavlović je rodom iz Stajnice i tamo je živjela sedam godina. U vezi njene ličke aktivnosti rekla nam je par rečenica.

Ideja o ovoj fb stranici rodila mi se razmišljajuć o tome gdje bi i kako stavila sve svoje članke koje od 2005. pišem za ZK Stajnica. Ova godina mi je eto jubilarna, pa baš htjela sve svoje objave na toj stranici stavit na hrpu. I onda proradio klik u glavi za Facebook! To je mogućnost kako sve stavit na jedno mjesto, a ujedno sve to pokazat i ljudima koji nemaju veze sa Stajnicom ili Zavičajnim klubom Stajnica. Ideja je brzo prešla i u realizaciju. Sve članke objavila sam na ovoj FB stranici, a onda si mislila “kad sam već stavila naslov Priče iz ličkog kraja, zašto ne bi osim članaka objavljivala sve što mi zanimljivo padne u oko, razni citati, događaji, poveznice svih stranica koje imaju veze s Likom”…priče iz ličkog kraja

Na fan stranici osim tekstova koje je Branka pisala gotovo 10 godina, možete pronaći i neke zanimljive “ličke” uzrečice. Kako je došla do fotografija, Branka kaže:

“Malo pomalo, u nešto jače od dva mjeseca, vidite i sami da su te Priče baš obuhvatile velik i širok doseg našeg naroda među kojima su mi posebna podrška ove dvije mlade dame, Marija Draženović i Ana Biškupić iz Brinja koje su mi često slale razne fotografije i prijedloge pa sam zbog toga i njih uključila u uredništvo stranice.”

Branka Pavlović i stranica “Priče iz ličkog kraja” ne žive u Lici, ali  duhom žive za Liku. Želimo im sreću i mnogo fanova i lajkova kako bi još jedan lički kanal pokrenuo bolji trend povezivanja ličke zajednice u online svijetu.


Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close