VijestiScena

Popularni Mejaši na CMC festivalu s pjesmom “Ale, Ale”

Popularni tambruaši u starkama, Mejaši, u novoj pjesmi “Ale, ale” premijerno su zapjevali na kajkavskom narječju, a uz vesele, ljetne ritmove ponovno donose samo njima karakteristični glazbeni humor koji su ovoga puta složili autori Denis Dumančić i Nenad Ninčević.


Poznati dalmatinski hitmejker, Nenad Ninčević, novi je član u timu autora koji su pisali za Mejaše, dok je za aranžman i produkciju uz Dumančića zaslužan i Branimir Mihaljević.

Pjesma je maslo Denisa Dumančića, Nene Ninčevića i Branimira Mihaljevića i mislim da smo se natrag vratili na ono s čim smo počeli, zapravo ono po čemu su nas ljudi prepoznali i zavoljeli, to je jedna vesela, vrlo ljetna pjesma”, rekao je Nikola Bosilj, dok je pjevač Edi Drakulić dodao da je tekst šaljiv te da se singlom vraćaju na svoje stare staze. Videospot za “Ale, ale” još je jedna posebna priča. Zanimljivi animirani spot koji je dosad pogledan više od 650.000 puta ugostio je nekoliko poznatih osoba među kojima su Denis Dumančić i Mladen Grdović, a potpisuje ga Undertoon produkcija.

Bliži se i Svjetsko nogometno prvenstvo, a pjesma neodoljivo podsjeća na navijački poklik. No prije nogometnog prvenstva, Mejaši će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama gdje dolaze redovito od 2015. godine. Mejaši su prošle godine proputovali čitavi svijet, odradivši turneju po Australiji i Kanadi, a ove godine koncertno su aktivni najviše u Hrvatskoj i Sloveniji.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close