Lifestyle

Kako popraviti prvi dojam?

Ostavljanje dobrog prvog dojma je bitno. No, svakome od nas znalo se dogoditi da realizacija toga baš i ne pođe po planu. Donosimo pet situacija u kojima je lako ostaviti loš dojam te kako se uspješno oporaviti od toga


1. Ispali ste naporni

Ponekad drugi ljudi vašu otvorenost i samopouzdanje vide kao pretjeranu brbljavost i čak agresivnost, pogotovo ako nikome ne date da dođe do riječi ili ih stalno prekidate.
Svi mi griješimo i baš zato što smo svjesni toga, dat ćemo još jednu priliku drugima. Kada idući put sretnete tu osobu, opustite se i neka oni vode tijek razgovora. Također, pokažite da ste zainteresirani za to što imaju reći. Dokažite da na taj prvi dojam trebaju zaboraviti.

No, bitno je da ne skrivate svoje pravo lice i da ste iskreni. Ako se svejedno ne svidite toj osobi, onda neka vam takvo iskustvo posluži kao podsjetnik da ublažite svoje ponašanje prilikom upoznavanja novih osoba. Piše zadovoljna.dnevnik.hr

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close