Lifestyle

Ponovno zaiskrite svoju uspavanu romansu

Svaka veza ima svoje uspone i padove, a kada zagusti, padovi se zaredaju i romansa zagasi to ne znači da trebate odmah dići ruke i odustati. Baš suprotno, tada je pravi trenutak da poradite na svojoj vezi i ponovno zaiskrite romansu. Stoga vam donosimo pet načina kako upravo to i učiniti. prenosi zadovoljna.dnevnik.hr


1.Češće dodirivanje
Fizički dodir je vrlo važan faktor u uspostavljanju bliskosti. No, nerijetko se njegovu važnost zanemaruje. Češće dodirivanje nego inače svakako može pomoći pri stvaranju ponovne iskre u vašoj vezi.

No, to ne znači da trebate pretjerivati. Ponekad su i suptilni znakovi privrženosti dovoljni te mogu učiniti razliku. Držanje za ruke ili poljubac u obraz puno znače.

2.Planiranje zajedničkog vremena
Nemojte misliti da romantika sama od sebe nastane. Kao i za većinu stvari u životu, i u dobru vezu treba uložiti trud i rad. U ovome slučaju riječ je izdvajanju vremena za vašeg partnera.

Zbog obiteljskog života i poslovnih obveza često zaboravite na romantiku, no njezina važnost je velika za održavanje zdrave veze. Stoga isplanirajte nekoliko puta mjesečno vrijeme koje će biti samo za vas i vašeg partnera poput odlaska u kino, na koncert ili pak zajedničkog kuhanja večere.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr


 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close