Scena

Ponovno okupljanje Guns ‘N’ Rosesa?

Bivši bubnjar Guns N’ Rosesa Matt Sorum odbio je komentirati glasine o mogućem ujedinjenju najpoznatije postave ovog benda. Sorum se pridružio Gunsima 1990. kad je zamijenio Stevena Adlera i pojavio se na albumima “Use Your Illusion I”, “Use Your Illusion II”“The Spaghetti Incident”. Grupu je napustio 1997. nakon velike svađe s frontmanom Axleom Roseom.


Pozvao se na peti amandman

Sorum je nedavno gostovao na jednoj radijskoj postaji u Michiganu gdje ga je voditelj direktno pitao za spomenute glasine, a on je odbio odgovoriti. “Moram se pozvati na peti amandman jer zaista ne znam još ništa”, rekao je.

Njegov prethodnik Adler izrazio je sumnju u Sorumovo sudjelovanje u ponovnom okupljanju. “Mislim da Matt to neće napraviti. Vidimo se praktički svaki tjedan i već smo pričali o tome. Rekao je da neće sudjelovati u tome ako ja ne budem uključen, jer mene smatra bitnim za zvuk Gunsa zato što sam bio jedan od originalnih članova”, izjavio je Adler.


Tekst/ Foto: telegram.hr

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close