VijestiScena

U ponedjeljak humanitarna priredba “Najljepši glas za Pčelice”

Udruga „Pčelice“ 20. studenog 2017. godine održat će humanitarnu glazbenu priredbu natjecateljskog karaktera „Najljepši glas za Pčelice“. Prigodnim programom obilježit će Svjetski dan prijevremeno rođene djece te ujedno upoznati lokalnu zajednicu s radom „Pčelica“ prošle godine. 


Udruga „Pčelice“ osnovana je 2010. godine u mjesecu studenome sa svrhom okupljanja i organiziranja roditelja djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom te drugih osoba koje mogu i žele pridonijeti podizanju kvalitete života djece s poteškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom te njihovih obitelji. 

Udruga „Pčelice“ trenutno broji 25 članova, roditelja djece s poteškoćama u razvoju te 25 korisnika različitih životnih dobi i stupnjeva teškoća.  

Sve aktivnosti koje se provode s korisnicima i kroz projekte služe ostvarivanju najvažnijih ciljeva Udruge: 

– podizanje kvalitete života i unaprjeđenje medicinske, zakonodavne i socijalne zaštite djece s poteškoćama u razvoju (naših korisnika), osoba s invaliditetom i njihovih obitelji, promicanje ljudskih prava naših korisnika, razvoj mreže podrške za kvalitetan život u zajednici našim korisnicima, poticanje naših korisnika i njihovih obitelji na aktivno sudjelovanje u društvu, unaprjeđenje znanja i vještina naših korisnika te poticanje i razvoj volontiranja. 

Humanitarnu glazbenu priredbu „Najljepši glas za Pčelice“ Pčelice organiziraju u svrhu prikupljanja sredstava za daljnji rad Udruge, a trenutni prioritet je prikupljanje sredstava za organiziranje različitih aktivnosti poput stručnih edukacija i radionica za rad s djecom s teškoćama u razvoju te različitih radionica za njihove korisnike. Ove godine namjeravaju pružiti podršku Klubu roditelja nedonoščadi Palčići kojima je glavni cilj podrška i pomoć roditeljima prijevremeno rođene djece te oni svojim radom i angažmanom promiču i ostvaruju kvalitetniju podršku roditeljima i malenim herojima Palčićima.

Tijekom priredbe Pčelice se također žele zahvaliti svima koji su im u radu i aktivnostima pružali podršku u bilo kojem obliku prošle godine, prvenstveno onima koji su pomogli u uređenju prostora te onima koji nesebično daju svoje vrijeme.   

„Najljepši glas za Pčelice“ održat će se 20. studenoga 2017. godine u Kinu „Korzo“ u Gospiću s početkom u 18h. 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Udruga Pčelice

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close