Sport

Pomozite našim rukometašima da postanu najbolji igrači svijeta!

Šestu godinu za redom rukometni portal Handball Planet organizira izbor za najbolje rukometaše svijeta. I ovoga puta Hrvatska ima svoje predstavnike. Naravno, to su Domagoj Duvnjak u izboru za najboljeg srednjeg vanjskog te Manuel Štrlek za najbolje lijevo krilo svijeta.


Naslov, i to dvostruki za redom, brani Nikola Karabatić. Posljednji koji ga je pobijedio bio je upravo naš Dule. Bilo je to 2013. godine, a prije njega slavili su Filip Jicha i Laszlo Nagy. Listu od 32 igrača (po četiri na svakoj poziciji + najbolji obrambeni igrač) napravio je žiri od 32 rukometna stručnjaka diljem svijeta.

Posljednji dio žirija su čitatelji tog portala koji mogu dati svoj glas za najbolje do 8. prosinca, a onda će se njihovi glasovi pribrojati onima iz žirija stručnjaka.

Za Manuela Štrleka možete glasovati OVDJE, za Domagoja Duvnjaka OVDJE.

Duvnjaku su konkurencija Karabatić, Zorman i Schmid, a Štrleku Gensheimer, Dibirov i Rivera.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: wikimedia commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close