Zdravlje

POMOZIMO MARIJANU! Teško bolesni dječak iz Đurića bori se za život

U subotu, 10. rujna, na školskom nogometnom igralištu u Drenovcima održat će se humanitarni koncert za pomoć petnaestogodišnjem dječaku Marijanu Horvatu iz Đurića koji u Klinici za tumore u Zagrebu vodi tešku bitku za život.


Početkom ljeta Marijanu je dijagnosticiran jedan od najzloćudnijih karcinoma – Ewingov sarkom. Marijanovo liječenje veliki je financijski teret za roditelje koji su nezaposleni i nalaze se u teškoj životnoj situaciji. Lijekove nabavljaju iz inozemstva bez mogućnosti sufinanciranja preko HZZO-a.

Na humanitarnom koncertu, koji organizira Udruga Mali Korak Pomozimo Djeci, nastupit će Opća Opasnost i Najbolji Hrvatski Tamburaši. Cijena ulaznice iznosi 30 kuna, a ulaznice se mogu nabaviti pozivom na broj 099 8629 600.

Obitelji Horvat možete pomoći i donacijskom uplatom na poseban račun u Croatia banci koji glasi na udrugu Mali korak:

IBAN HR 1524850031500006660

Poziv na broj odobrenja: 02+OIB

Više informacija možete doznati  na Facebook stranici Donacijski koncert za Marijana Horvata

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close