Dom

POMOZIMO LAURI I NJENOJ OBITELJI! U Perušiću postavljena kutija za donacije

 

Hrvatsku javnost ovih dana rastužila je priča o Lauri Dragaš, maturantici zadarske Turističke škole iz Briševa pokraj Zadra, koja je za HTV-ovu emisiju Labirint progovorila o svome životu.


Laura i njena obitelj žive u trošnoj kućici, u kojoj griju samo kuhinju. Soba im je s druge strane dvorišta, puna je vlage i plijesni, a zidovi se raspadaju, a toalet im je na otvorenom. Laurin tata radio je u građevinskom sektoru, a onda je proglašen tehnološkim viškom. Kad nema sezonskih poslova, obitelj živi od 1600 kuna socijalne pomoći. Pronalaženje posla otežavaju im i rijetke autobusne linije sa Zadrom i okolnim mjestima. Laura je zbog svega počela raditi još s 14 godina kako bi pomogla obitelji.

Laurina priča je dirnula i Matea Števanja iz Perušića koji je organizirao humanitarnu akciju za pomoć Lauri i njenoj obitelji. Sredstva za Lauru i njenu obitelj mogu se donirati u caffe-baru Art u Perušiću u četvrtak 15.veljače u vremenu od 7 do 23 sata.

Pogledajte prilog o Laurinom životu koji je prikazan u HTV-ovoj emisiji  Labirint:

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close