LifestyleIzdvojeno

Pomozimo baki Marijani da popravi krov štaglja i razveseli svoju unučicu!

Jako nevrijeme koje je ovog ljeta zahvatilo Požeštinu napravilo je velike štete na kućama i imanjima brojnih građana.


Jedna od oštećenih je Marijana, umirovljenica iz okolice Požege koja nam se ovih dana obratila za pomoć.

Što od zuba vremena, što od nevremena, propao je trošni krov štaglja u njenom dvorištu te u građevini više nije moguće držati životinje. Marijana je u štaglju držala kokice za svoju unučad, a kokicama se posebno radovala njena unučica stara 4 i pol godine koja boluje od dijabetesa.

Djevojčicu je jako veselilo sakupljanje jaja po štaglju pa je baka odlučila potražiti pomoć dobrih ljudi za popravak krova. A da bi se građevina opet osposobila ne treba puno – potrebno je postaviti lim na jednu vodu i posložiti 3 reda cigli na jednu stranu zida.

Marijana je rodom Ličanka, najranije djetinjstvo je provela u Lici i tih dana se s radošću prisjeća. Životni put ju je doveo u Slavoniju gdje je provela cijeli radni vijek, no njena mala mirovina za popravak štaglja nije dovoljna – ni za građevinski materijal, ni za radnike koji bi isti posao obavili.

Ukoliko želite pomoći baki Marijani da obnovi krov štaglja i razveseli svoju unučicu, kontaktirajte ju na broj telefona 091/7302211.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close