Vijesti

Pomoću žlice do savršeno našminkanih očiju

Lijepo osjenčati te maksimalno naglasiti i otvoriti oči mala je umjetnost za koju treba prakse. No make up artistica Mari Maria otkrila je genijalan trik koji će i žene s najmanje iskustva u par sekundi pretvoriti u majstorice šminkanja


Da biste znali lijepo osjenčati oči te maksimalno naglasili i otvorili pogled nije potrebno mučiti se i provoditi sati i sate pred ogledalom da biste svladali tu tehniku.

Mlada make up profesionalka Mari Maria čija je stranica Makeup Mari Maria na Facebooku dosad skupila 1.754.484 lajkova objavila je videu u kojem se pokazala kako uz pomoć žlice napraviti savršenu liniju na oku koja će izgledati kao da ju je povukla profesionalna šminkerica.

Mari Maria u videu je žlicom prekrila oko te koristeći make up kistić smeđim sjenilom povukla zakrivljenu crtu na gornjem kapku. Liniju je završila laganim “repićem” uvijenim prema gore. Kapak je našminkala jednobojnim zlatnim sjenilom, a ova metoda, naravno, može se koristiti kod svih nijansi sjenila.

Mari Maria pokazala je i kako si ručkom žlice možete pomoći povući ravnu crtu za konturiranje lica – jednostavno prislonite žlicu uz jagodice i pomoću kistića nanesite puder.

Više čitajte na zadovoljna.dnevnik.hr

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close