NovacIzdvojeno

POMOĆ PODUZETNICIMA Prijavite se na besplatni webinar o covid mjerama HBOR-a

Radi ublažavanja negativnih posljedica pandemije bolesti COVID-19, Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) provodi niz mjera u cilju očuvanja razine gospodarske aktivnosti, likvidnosti gospodarskih subjekata i očuvanja radnih mjesta.


Radi boljeg upoznavanja članica s kreditnim linijama, HGK – Županijska komora Otočac u suradnji s HBOR-ovim Područnim uredom za Liku organizira besplatni webinar o kreditnim i jamstvenim programima za pomoć poduzetnicima u vrijeme pandemije COVID-19, koji će se održati u četvrtak, 18. veljače, u 12 sati, putem aplikacije Microsoft Teams.

Poduzetnicima je omogućeno odobrenje novih povoljnih kredita za obrtna sredstva u suradnji sa poslovnim bankama. Kako bi se osiguralo lakše odobrenje povoljnih kredita, za kredite izvoznicima i posrednim izvoznicima su osigurana potrebna portfeljna ili pojedinačna jamstva.

Ciljana skupina – mikro, mali i srednji poduzetnici.

Predavačica će biti voditeljica područnog ureda HBOR-a za Liku Draženka Draženović Kostelac.

Kako biste dobili poveznicu za webinar, obvezna je prijava putem online obrasca koji se nalazi  na poveznici PRIJAVA, najkasnije do srijede, 17. veljače. Nakon što dobijemo prijavu, na navedenu e-adresu poslat ćemo poveznicu na webinar. Ukoliko nemate instaliranu aplikaciju Microsoft Teams na svom računalu ili mobilnom uređaju, možete ju preuzeti OVDJE.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close