Društvene mreže

Uz pomoć ovih trikova možemo izgledati bolje na fotografijama

Postoje trikovi uz pomoć kojih možemo izgledati bolje na fotografijama. Nije tajna da se poznate osobe koriste tim tehnikama, pa zašto ne bismo i mi? Stoga prije nego što objavite kako niste fotogenični, budite sigurni da ne pravite neke od sljedećih pogrešaka koje sabotiraju vaš odličan izgled na fotografijama, piše zadovoljna.dnevnik.hr


1. Ne koristite oči kao svoju prednost.

Poziranje pred fotoaparatom u mnogima izaziva strah. ”Buljenjem” u objektiv kamere izgledate nesamouvjereno i uplašeno, zbog čega ne izgledate onako kako biste željeli i mogli. No, škiljenje je tehnika zbog koje ćete zavoljeti pozirati. Lagano zaškiljite, ali pri tome izgledajte kao da ste ugledali srnu na cesti. Vjerujte, ova poza učinit će čuda.

2. Ne znate kamo s rukama.

Spremate se pozirati, ali ne znate kamo s rukama. To može biti problem jer će napetost na vašem licu odmah biti primijećena, a fotografija će automatski izgledati lošije. Nezgodan problem može se vrlo lako riješiti. Neka ruke zauzmu položaj kao da želite uzeti šalicu kave ili sunčane naočale ili ruke smjestite u džep. Možete ih držati na bokovima ili zauzeti pozu kao da ih želite malo detaljnije pogledati nakon što ste se vratili s manikure.

3. Govorite ”ptičica”.

Riječ ”ptičica” prilikom fotografiranja jednostavno ne pali. Štoviše, kada ju kažete izgledate posve neprirodno. Ako već morate nešto reći pokušajte s riječi ”modeli” jer će usta ostati lagano otvorena, a osmijeh će izgledati posve prirodno.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close