AutomotoVijesti

Ove predmete bismo uvijek trebali imati u automobilu

Znate li bez čega ne biste trebali krenuti u vožnju, pogotovo na velikim relacijama ili dužim putovanjima? U nastavku provjerite koje predmete svi moramo imati u automobilu


1. Kablovi za paljenje motora

Ne treba previše objašnjavati zašto se biste trebali voziti bez ovih kablova. Oni se koriste za pokretanje vozila s praznim akumulatorom.

2. Magnetska džepna svjetiljka

Kako ne biste morali pod auto s mobitelom ili običnom svjetiljkom u ustima, uz automobilu čuvajte i jednu magnetsku svjetiljku koju ćete zahvaljujući magnetu moći ‘pričvrstiti’ na automobil i imati slobodne ruke kako biste riješili problem.

3. Prijenosni punjač za mobitel

On je zapravo vanjska “baterija” koja će vašem praznom mobitelu prebaciti potrebnu struju i napuniti ga. Isplati se investirati u jedan prijenosni punjač koji ćete uvijek držati u automobilu jer ćete tako izbjeći potencijalne hitne situacije u kojima vam je hitno potreban mobitel s punom baterijom.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close