Scena

Polovica Daft Punka sklada za film s Mikeom Tysonom

Što imaju zajedničko Guy-Manuel De Homem-Christo, Mike Tyson i alžirski tajni agenti? Čini se da je to novi film Jean-Marc Minéoa, Gates of the Sun.
Jedan pol magnetsko privlačnog elektroničkog robotskog dua Daft Punkbaca se naglavce s perfektnim saltom u produkciju glazbe za jedan pomalo pomaknut akcijski film.

Kada smo očekivali novu glazbu iz Daft Punk radionice zasigurno nismo očekivali, da će nas niti povezati s Mikeom Tysonom i alžirskim tajnim službama.

alt

Gates of the Sun je akcijom nakrcan špijunski film koji prati alžirskog tajnog agenta u borbi protiv parlamentarne organizacije koja terorizira zemlju i planira golemi napad na njene državljane.
Daftpunkčanin će producirati traku koja se pojavljuje u finalnim scenama filma, no na špici se neće naći samo njegovo ime već zasluge daje Le Knight Clubu. Le Knight Club ime je njegovog sporednog projekta koji je razvio u suradnji s Ericom Chedevilleom, koji je ujedno i zadužen za glazbu za naslovnu pjesmu filma.

Možemo se samo nadati da ovaj potez znači reanimaciju ovog satelitskog projekta i da će rezultirati ubrizgavanjem svježih materijala u njegov Crydamoure label. Dok ne dođe vrijeme da se zavalimo u domaća kino sjedala i pogledamo Tysona u akciji ostavljamo vas s trailerom.
Tekst/Foto: klubskascena.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close