Vijesti

Političko sučeljavanje još uvijek je prevelik zalogaj za ličku “demokraciju”

Iako je bilo najavljeno, čini se da ipak ništa od prave demokracije u Lici. Internetski portal Lika Express pozvao je pet kandidata na javno sučeljavanje u centru Gospića, od čega su se javila četiri.

Za točno tjedan dana, u petak 9.rujna, posljednjeg dana predizborne kampanje,  internetski portal Lika-express planirao je održati javnu debatu, sučeljavanje petero najeksponiranijih kandidata s ukupno 4 kandidacijske liste za nadolazeće parlamentarne izbore. Bio bi to jedan novi demokratski iskorak, odnosno, kako neki naši vrli političari nazivaju izbore, praznik demokracije. Tako i ja mogu javno sučeljavanje, koje sam htio održati, nazvati praznikom demokracije. Nažalost, neki na takav iskorak nisu spremni.  …. Tri kandidata Stjepan Kostelac, Nikola Maras i Hrvoje Račić odmah su poslali pozitivne odgovore oduševljeni što  će imati priliku sa svojim političkim protivnicima „odmjeriti snage“. Ivana Tomaš se opravdala, zbog zdravstvenih problema ne može sudjelovati na debati. Iz stožera Darka Milinovića ne samo da u roku do srijede u podne nije bilo odgovora, već ni u naredna 24 sata, do našeg novog upita, nije bilo nikakvog odgovora. – piše Milan Tomašević s portala Lika Express.

Cijeli članak čitajte na Lika Express. 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pogled.ba

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close