Ličko-senjska županijaZdravlje

Policijska uprava ličko-senjska: Provedimo Uskrs kod kuće!

Prenosimo priopćenje iz Policijske uprave Ličko-senjske županije povodom uskrsnih blagdana:

U dane vikenda i blagdana koji su pred nama meteorolozi najavljuju toplo i sunčano vrijeme, ali nemojte zaboraviti da su na snazi ograničenja koja proizlaze iz odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske koja se odnose na zabrane javnih okupljanja, zabranu okupljanja više od 5 osoba na jednom mjestu i mjeru strogog ograničavanja zadržavanja na javnim prostorima.

Građani Ličko-senjske županije pokazali su da su odgovorni i hvala im na tome, no nastavimo tako i dalje te slušajte preporuke epidemiologa i liječnika, posebno preporuke da ostanete u svojim domovima, jer što se veći broj ljudi bude savjesno i odgovorno ponašao, brže će završiti i ovaj zahtjevan period u našim životima.

Policijski službenici će biti na terenu, kontrolirati će i nadzirati provođenje odluka, a vi ostanite u kući zbog sebe, svoje obitelji, prijatelja, liječnika, medicinskog osoblja i svih onih koji u ovim vremenima moraju biti na terenu i obavljati žurne poslove.

Zahvaljujemo se svim građanima koji poštuju odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i odgovornim ponašanjem čuvaju sebe i sve nas.

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PU ličko-senjska

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close