Glazba

Policijska klapa Sv. Mihovil novim singlom obilježila dan svog zaštitnika

MOJOJ LIJEPOJ

Policijska klapa Sv. Mihovil obilježila je dan svog sveca zaštitnika na najljepši mogući način – novim singlom i spotom. Mojoj lijepoj poznata je pjesma koja je ovom prigodom aranžirana za a capella izvedbu.


Glazbu i tekst pjesme napisao je legendarni Marijan Ban, a za aranžman su zaslužni Tomislav Veršić, Ante Šipić-Sokol i Jeronim Szabolcs Marić.

Sjajan video spot koji prikazuje prekrasne kadrove naše zemlje, prikazuje i razne dužnosti koje svakodnevno obavljaju policijski djelatnici kako bi nam svima osigurali mir i jedinstvo. Sve je vrlo emotivno povezao i upriličio režiser Sven Čustović.

Pjesma Mojoj lijepoj nalazi se na novoobjavljenom studijskom izdanju Kada je trebalo… s 10 sjajnih a capella i instrumentalnih izvedbi.

Policijska klapa ime je dobila po Svetom Mihovilu, predvodniku nebeske anđeoske vojske, zaštitniku policije te čuvaru i branitelju zajedništva. Sastavljena je od policijskih službenika koji unatoč teškim i odgovornim poslovima svoje slobodno vrijeme posvećuju radu klape, ali i drugih članova koji su im se pridružili zbog zajedničke strasti prema klapskoj pjesmi i u njima prepoznali prijatelje.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close