Ličko-senjska županijaLifestyle

Policija uoči vikenda: Mi smo tu za Vas, #OSTANIDOMA zbog svih nas

VAŽNA PORUKA

Pred nama je još jedan vikend uz najave da će se nastaviti toplo i sunčano vrijeme koje poziva na druženje i izlazak u prirodu, no lijepo vrijeme u ovome trenutku nije presudan faktor za napuštanje kuće, stana, doma.


Policijska uprava ličko-senjska vjeruje da će građani Ličko-senjske kao i do sada, poštovati odluke Stožera civilne zaštite RH i preporuke epidemiologa i liječnika, te da će i ovaj vikend ostati doma.

Ostanite doma, kako bi mi mogli brinuti o vama jer policijski službenici će i ovaj vikend provesti radno, brinući o sigurnosti građana i o njihovom zdravlju. Osim što će obavljati svoje redovne aktivnosti, provjeravat će i da li svi poštuju odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske koje su donesene u cilju sprječavanja širenja virusa Covid-19, poručuju iz policije.

Policijska uprava ličko-senjska zahvaljuje svim građanima koji poštuju odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close