Ličko-senjska županijaLifestyle

Policija uoči vikenda: Mi smo tu za Vas, #OSTANIDOMA zbog svih nas

VAŽNA PORUKA

Pred nama je još jedan vikend uz najave da će se nastaviti toplo i sunčano vrijeme koje poziva na druženje i izlazak u prirodu, no lijepo vrijeme u ovome trenutku nije presudan faktor za napuštanje kuće, stana, doma.


Policijska uprava ličko-senjska vjeruje da će građani Ličko-senjske kao i do sada, poštovati odluke Stožera civilne zaštite RH i preporuke epidemiologa i liječnika, te da će i ovaj vikend ostati doma.

Ostanite doma, kako bi mi mogli brinuti o vama jer policijski službenici će i ovaj vikend provesti radno, brinući o sigurnosti građana i o njihovom zdravlju. Osim što će obavljati svoje redovne aktivnosti, provjeravat će i da li svi poštuju odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske koje su donesene u cilju sprječavanja širenja virusa Covid-19, poručuju iz policije.

Policijska uprava ličko-senjska zahvaljuje svim građanima koji poštuju odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close