Izdvojeno

Policija rasvjetljava smrti dvojice muškaraca u Lici, jedan slučaj već se vodi kao ubojstvo

U blizini Karlobaga, u mjestu Devčić Draga pronađeno je beživotno tijelo muškarca nepoznatog identiteta, izvijestila je Policijska uprava Ličko-senjska, a prenosi 24 sata.


Iz policije ističu kako je tijelo bez vidljivih vanjskih ozljeda, a više detalja bit će poznato nakon kriminalističkog istraživanja.

Pored nepoznatog preminulog u Devčić Dragi, istražuje se i raniji slučaj smrti 52-godišnjaka u Rapainom Klancu kod Brinja, čije je tijelo rano jutros pronađeno u obiteljskoj kući.

Nad oba će se tijela provesti obdukcija radi utvrđivanja točnog uzroka i vremena smrti, no kako Hina saznaje od glasnogovornice Policijske uprave u Gospiću Maje Brozičević slučaj iz Rapainog Klanca već se vodi kao ubojstvo, jer su na truplu vidljive ozljede.

Na tijelu druge osobe nema vanjskih tjelesnih ozljeda te tek treba utvrditi je li smrt povezana s kaznenim djelom,  javlja 24 sata.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close