Izdvojeno

Policija rasvjetljava smrti dvojice muškaraca u Lici, jedan slučaj već se vodi kao ubojstvo

U blizini Karlobaga, u mjestu Devčić Draga pronađeno je beživotno tijelo muškarca nepoznatog identiteta, izvijestila je Policijska uprava Ličko-senjska, a prenosi 24 sata.


Iz policije ističu kako je tijelo bez vidljivih vanjskih ozljeda, a više detalja bit će poznato nakon kriminalističkog istraživanja.

Pored nepoznatog preminulog u Devčić Dragi, istražuje se i raniji slučaj smrti 52-godišnjaka u Rapainom Klancu kod Brinja, čije je tijelo rano jutros pronađeno u obiteljskoj kući.

Nad oba će se tijela provesti obdukcija radi utvrđivanja točnog uzroka i vremena smrti, no kako Hina saznaje od glasnogovornice Policijske uprave u Gospiću Maje Brozičević slučaj iz Rapainog Klanca već se vodi kao ubojstvo, jer su na truplu vidljive ozljede.

Na tijelu druge osobe nema vanjskih tjelesnih ozljeda te tek treba utvrditi je li smrt povezana s kaznenim djelom,  javlja 24 sata.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close