Izdvojeno

Policija objavila detalje ubojstva u Rapainom Klancu

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske i Policijske postaje Otočac pod rukovođenjem zamjenika županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu su proveli očevid u mjestu Rapain Klanac, Općina Brinje, povodom pronalaska mrtvog tijela 52-godišnjeg muškarca koji je preminuo nasilnom smrću.


Očevidom je utvrđeno da je tijekom noći ili ranih jutarnjih sati 8. srpnja 2021. godine u obiteljskoj kući, 52-godišnji muškarac uporabom oruđa zadobio više udaraca po glavi od kojih je preminuo na mjestu događaja.

Tijekom očevida izuzeti su tragovi s mjesta događaja, a Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu naložilo je obdukciju mrtvog tijela radi utvrđivanja uzroka smrti, te su u tijeku izvidi radi utvrđivanja svih okolnosti događaja

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close