Lika

Policija objavila detalje nesreće kod Otočca: Vozač nije bio alkoholiziran

Strašna tragedija pogodila je stanovnike mjesta Podrum gdje je u utorak stradalo dijete (6) na koje je naletjelo teretno vozilo. Sumnja se da je podletjelo pod vozilo komunalne tvrtke, a od zadobivenih ozljeda preminulo je na mjestu.


Alkotestom je policija utvrdila da vozač nije bio alkoholiziran. Očevidom bi trebali vidjeti što se dogodilo.

“U 12 sati na lokalnoj cesti broj 59021 u mjestu Podum dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao 61-godišnji vozač (alkotestiran – test negativan 0,00 g/kg)  koji je upravljao teretnim vozilom  gospićke registarske oznake, a u kojoj je smrtno stradalo dijete koje nije bilo u vozilu. 

S ciljem utvrđivanja svih okolnosti nastanka prometne nesreće kriminalističko istraživanje se nastavlja, a vozilo je privremeno oduzeto radi provođenja vještačenja, te je nadležno odvjetništvo izdalo nalog za provođenje obdukcije”, priopćila je PU ličko-senjska.

Kako donose 24sata, djetetov stric rekao je da je na njega naletio kamion za odvoz otpada.

Nisam bio ovdje u vrijeme nesreće, došao sam 10 minuta poslije, no članovi obitelji ispričali su da je vozač kamiona komunalne tvrtke gledao ulijevo, u polje, gdje bager obavlja nekakve radove, i kamionom je skrenuo s ceste te stražnjim kotačem prešao preko djeteta koje je stajalo nekoliko metara od ceste. Nije mu bilo spasa. Tragedija se dogodila i pred očima ostale djece, koja su u šoku, a nemoćni roditelji grlili su dijete. Strašna tragedija”, ispričao je stric stradalog djeteta za 24sata.


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close