Policija o ubojstvu na Zrću: “Osoba koja se dovodi u vezu s događajem je državljanin Srbije

Jutros oko 6 sati, policija je zaprimila dojavu kako je u Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca jedna osoba ranjena iz vatrenog oružja. Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici te je ubrzo u prostorije policije privedena osoba koja se dovodi u vezu s navedenim događajem.


Ozlijeđeni muškarac je u vozilu Hitne medicinske pomoći na putu prema bolnici preminuo. Kako neslužbeno doznaje RTL.hr, usmrćen je državljanin Crne Gore, a mogla bi biti riječ o naručenom ubojstvu. Ubojstvo se dogodilo ispred noćnog kluba Noa.

Željko Blajić, načelnik policijske postaje Pag kazao je kako je osoba koja se dovodi u svezu s počinjenjem ovog kaznenog djela državljanin Srbije.

Nije mogao komentirati radi li se o naručenom ubojstvu, a kazao je i da će se istraživanjem utvrditi odakle stranom državljaninu oružje.

Kazao je kako će više podataka biti poznato nakon provedenog kriminalističkog istraživanja. Blajić je kazao i kako na ovom slučaju surađuju s policijom Crne Gore i Srbije.

Šime Gligora, Mostov načelnik općine Komarna također je komentirao ovaj događaj i odgovorio na pitanje narušava li ovo ubojstvo imidž općine kao sigurne turističke destinacije.

“Katarelac spada pod jurisdikciju općine Kolan koja ima još tri mjesta. Ono što možemo istaknuti je to da su ta tri mjesta orijentirana na obiteljski turizam, ovaj dio Katarelca koji je dio područja Zrća orijentiran na zabavu i tu su takvi gosti. Pošto se radi o našem području neće naškoditi imidžu obiteljske destinacije u ostalim mjestima”, kazao je.

“Što se tiče sigurnosti i na području općine Kolan i Katarelca u petom mjesecu je u Novalji bila konferencija o sigurnosti u turizmu gdje se govorilo o ovakvim situacijama, sponzor je bio i klub Noa. Upućen sam da oni vode visoke uvjete što se tiče sigurnosti. Imaju nadzorne kamere, 24 sata svoje zaštitare, što se tiče ostalog područja općine Kolan imamo nadzorne kamere”, kazao je Gligora.


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close