Policija moli za pomoć: Poznajete li muškarca s fotografije?

RTL.hr

Nepoznati muškarac je uz prijetnju vatrenog oružja počinio kazneno djelo razbojstva, ukrao je novac i pobjegao iz poslovnice.


Zadarska policija na svojim je stranicama objavila fotografije muškarca koji je uz prijetnju vatrenog oružja u četvrtak, 22. kolovoza 2019. godine oko 20 sati u Ulici Stjepana Radića u Povljani opljačkao poslovnicu Hrvatske pošte .

Njihov apel prenosimo u cijelosti:

Pozivamo građane da, ukoliko imaju informacije o osobi s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također, građani korisna saznanja mogu dostaviti i putem elektroničke pošte, na e-mail  [email protected] U četvrtak, 22.08.2019. godine oko 20 sati u Ulici Stjepana Radića u Povljani, u poslovnici HP – Hrvatska pošta nepoznata muška osoba je uz prijetnju vatrenog oružja počinila kazneno djelo razbojništva, kojom prilikom je otuđila novac i udaljila se iz poslovnice.

Opis počinitelja: muškarac starosti oko 25 godina, srednje tjelesne atletske građe, visine oko 185 cm, u trenutku ulaska u poslovnicu pošte bio je obučen u sivu majicu dugih rukava, tamne kratke hlače, crne tenisice dok je na glavi imao tamnu englesku kapu i sunčane naočale, poručili su iz zadarske policije.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: Policijska uprava zadarska

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u