VijestiPolitika

Pokušavajući se ugrijati, migranti slučajno zapalili dvije kuće

U noći s utorka na srijedu zapaljene su dvije kuće u zaleđu Senja i Novog Vinodolskog, a pretpostavlja se da su požare uzrokovali migranti koji su u njima tražili sklonište od snijega i hladnoće.


Skupina migranata u utorak je navodno zapalila šumarsku kuću u Mošunama, u zaleđu Novog Vinodolskog. Vatrogasci su požar na jakoj buri gasili cijelu noć, a postojala je i opasnost da se vatra proširi na gustu borovu šumu u blizini kuće. Pretpostavlja se da migranti nisu namjerno zapalili kuću, već su se paljenjem vatre željeli ugrijati te su nehotice izazvali požar.

Iste noći stigla je dojava da gori kuća uz cestu na prijevoju Stalak. I tamo su migranti provalili u kuću te zapalili madrac kako bi se ugrijali. Prema neslužbenim informacijama policija je uhitila 14 migranata, navodi Torpedo.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Torpedo | Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close