TurizamIzdvojeno

Pokrenut novi turistički lifestyle portal za najbolje Turističke priče

Goran Rihelj, poznati turistički djelatnik koji je i vlasnik portala HrTurizam, pokrenuo je novi medij.


Nakon puno sati i izmjena, napokon je vani beta verzija novog lifestyle turističkog portala – Turističke priče – kaže kratko i skromno Rihelj.

Portal TuristickePrice.hr je novi turistički lifestyle portal za promociju turističkih destinacija i Hrvatske kao turističke destinacije, a koji je namijenjen za široku javnost (B2C).

U trenutnoj situaciji gdje je upitna turistička sezona, našem turizmu sada treba najveća podrška i pomoć, a upravo smisao portala i glavna nit vodilja je promocija turističkih destinacija, sadržaja i Hrvatske kao turističke destinacije.

I zato pozivam sve turističke zajednice, hotele, agencije da pošalju svoje zanimljive turističke priče, proizvode, sadržaje …. na [email protected] – its free 🙂

Sada je vrijeme da svi zajedno udružimo snage i napravimo najviše što možemo, a novi portal za promociju našeg turizma je još jedan dio mojeg doprinosa s ciljem da naš turizam bude opet – Pun života.

Portal će se kroz mjesec dana dodatno izmijeniti i nadopuniti, biti će ukupno 30 blogera, puno novih priča i inspiracija za putovanje. Kako će ove godine kao nikada do sada biti fokus na domaćim turistima i vikend putovanjima, pozivam vas da pošaljete zanimljive turističke priče kako bi ih objavili na novom portalu – Turističke Priče

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: hrturizam

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close