ModaTech

Pokrenut Instagram profil parfema Plitvice!

Must-have proizvod sa Plitvica dobio je svoj prvi profil na društvenim mrežama – Instagram profil perfume.plitvice!


Parfem Plitvice pridružio se velikoj zajednici na društvenim mrežama: na Instagram profilu na hrvatskom i engleskom jeziku možete pratite sve najnovije vijesti o parfemu, kampanjama, ali i zanimljivostima vezanim uz sam proizvod. Parfem uskoro sprema nešto zanimljivo za sve, pa pozorno pratite profil!

Također, u tijeku je kampanja parfema #odmenezaprirodu, kojom će se od svakog kupljenog parfema donirati iznos od 5 američkih dolara u kunskoj protuvrijednosti za kupnju sadnica šljive, koje će biti posađene nakon završetka kampanje. Pridružite se kampanji i vratite prirodu šljivu koju je ona dala za ovaj nevjerojatan miris, vremena imate do 31. kolovoza.

Sve informacije saznajte na stranicama webshopa ili na novom Instagram profilu parfema!

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

A campaign is in the works… 📸Stay tuned, tomorrow we bring all the info! 😊 Pripremamo kampanju… 📸 Pratite nas, sutra donosimo sve informacije! 😊 #perfumeplitvice #fallinlove #perfume #plitvicelakes #plitvice #discoverplitvice #visitlika

Objavu dijeli Perfume Plitvice (@perfume.plitvice)

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close