Sport

Pokreće se rukometni klub u Perušiću!

Nakon što Rukometni klub „Gospić“ već godinama djeluje u Gospiću i na Ličkom Osiku, stekli su se određeni uvjeti i za pokretanjem rukometnih grupa kluba i u Perušiću, piše Lika Express


U Perušiću će djelovati 2 grupe osnovnoškolaca, a upisi i prvi trening će se održati u utorak, 19. rujna 2017. godine, u dvorani OŠ Perušić u Perušiću s početkom u 14 sati.

Treninzi će se pod vodstvom trenerice Antonije Pavelić održavati u dvorani OŠ Perušić i to u sljedećim terminima:

– utorak i četvrtak u 14h (za dječake i djevojčice vrtićke dobi, te prvog i drugog razreda osnovne škole)

– utorak i četvrtak u 15h (za dječake i djevojčice trećeg, četvrtog i petog razreda)

Rukometni klub „Gospić“ poziva svu djecu iz Perušića i okolice, kao i njihove roditelje da im ukažu povjerenje i priključe se klubu, te podrže projekt osnivanja i održavanja rukometa u Perušiću. Zainteresirani se mogu upisati tijekom cijele godine u iznad navedenim terminima treninga, a za dodatne informacije slobodno mogu nazvati na kontakte: Vanja Antić, mob: 095/868-0006, Antonija Pavelić, mob: 098/862-300 i Beba Romac, mob: 098/467-978.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close