Lifestyle

Kako pojedini horoskopski znakovi podnose zimu?

Neki ljudi postaju potišteni i bezvoljni tijekom zime. Takvo raspoloženje ne čudi – nebo je tmurno, na sebi nosite hrpu odjeće i često drhtite od hladnoće. No zima pogađa neke znakove više od drugih, piše Tportal


Rak

Životna energija mu je vrlo niska. Pri pogledu na gole grane i nisko sunce obuzima ga tugaljivo raspoloženje. Toliko je bezvoljan da mu je teško ustati iz kreveta i pokrenuti se dalje od kuhinje. Dolaskom proljeća Rak živne i postaje osoba s kojom je druženje sjajno iskustvo.

Bik

Zima ga rastužuje. Žudi za proljetnim zelenilom drveća i pupanjem cvijeća. Nastoji se što više zadržavati u kući ili drugim zagrijanim prostorima. Vidite li nekoga da u zimsku večer stoji kraj štanda i jede kobasicu, to vjerojatno nije Bik (kobasica da, ali u zatvorenom).

Vaga

Slabije podnosi niske temperature nego vrućinu. Hladnoća i vjetar joj smetaju jer joj remete frizuru i njegovanu, a osjetljivu kožu. Uz to, zima je sputava u odabiru seksi odjeće. Najradije bi živjela u podneblju u kojem su uvijek između 20 i 23 stupnja Celzija.

Vodenjak

Izluđuje ga to što se zimi ne može kretati po volji. Obožava osjećaj slobode i želi u svakom trenu imati mogućnost bijega od svakodnevice. Ne voli biti sputan unutar četiri zida, posebno ako ga na to prisiljavaju vremenske nepogode.

Više na Tportal

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close