Sport

Pojedinačno prvenstvo Ličko-senjske županije u kuglanju

Drugi nastup pojedinačnog prvenstva u kuglanju za registrirane kuglače iz Ličko-senjske županije odigran je 18.11.2014. u kuglani hotela “Ante” u Gospiću. Prvi nastup odigran je tjedan dana ranije u kuglani hotela “Jezero” na Plitvičkim Jezerima. Drugim nastupom dobili smo najbolja tri igrača drugog kola i najboljih deset koji su se plasirali na prvenstvo regije čiji će domaćin biti Karlovac i Ozalj.

Nakon prvog nastupa u kuglani “Jezero”, vodeći je bio Tomislav Atalić iz Kk “Gacka” (Otočac) s 566 oborenih čunjeva. Drugo i treće mjesto zauzeli su kuglanje1Josip Bićanić iz Kk “Plitvice” koji je oborio 564 čunja i Zvonimir Kranjčević iz Kk “Velebit” s 559 čunjeva. U drugom nastupu u kuglani hotela “Ante”, uz navijanje ljubitelja kuglanja, gledali smo zanimljivi dvoboj najboljih igrača. Ukupni pobjednik bio je Josip Bićanić (Kk “Plitvice”) koji je u drugom nastupu oborio 553 čunja i sa ukupno 1117 čunjeva osvojio pojedinačno prvenstvo. Na drugom mjestu našao se Zdravko Tonković (Kk “Velebit”) s 1090 oborenih čunjeva. Treće mjesto zauzeo je Tomislav Atalić (Kk “Gacka”) s jednakim brojem oborenih čunjeva, ali sa slabijim čišćenjem.

Posebno treba pohvaliti organizatore ovog prvenstva Dubravka Mesića iz Gospića i domaćine kuglana hotela “Jezero” i hotela “Ante” koji su omogućili da ovogodišnje prvenstvo prođe u dobroj organizaciji, dobrom suđenju te fer i sportskom navijanju. I ne zaboravimo suce Danijela Kolara, Dalibora Špoljarića i Srećka Bićanića koji su odradili vrhunski posao na Plitvicama te Aleksandra Cagu, Krešimira Mesića, Ivana Nikšića i Ivicu Markovića iz Gospića.

Tekst: Ivan Nikšić


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close