Lifestyle

Pogreške koje trebate napraviti u životu

Život nije satkan samo od uspjeha. Štoviše, da bi cijenili ugodne stvari u životu, treba iskusiti i drugu “stranu medalje” i počiniti neke klasične pogreške na kojima se uče važne životne lekcije. Evo što bi svakako trebalo uprskati u želji da unaprijedimo svoje živote


1. Izlazi s “pogrešnom” osobom
Jedne žene ne mogu odoljeti zločestim dečkima, a druge vole (pre)mlade ili (pre)stare muškarce. Izlaženje s ‘pogrešnom’ osobom je važan dio života, jer nas uči mudre lekcije o vlastitim vrijednostima, očekivanjima okoline i koje sve ciljeve želimo zadovoljiti u životu.

2. Povrijedi nekoga istinom
Oslobađajući je osjećaj izraziti svoje stvarno mišljenje o nekoj stvari, osobi ili temi. Uvijek je bolje govoriti istinu, a ako pritom povrijedite nekoga, naučit ćete više pozornosti posvećivati ljudima u svojem privatnom i poslovnom životu i njihovoj emocionalnoj sreći.

3. “Spali” mostove iza sebe
Ako ste (a vjerojatno jeste) spalili kakav most zbog svoje mladosti i naivnosti, ova će vam greška zasigurno doći na naplatu u kasnijem životu. No pomoći će vam i da se naučite odmaknuti od izazovne situacije s pozitivnim stavom uz ponosno uzdignutu glavu.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: static.parade.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close