Pogreške koje trebate napraviti u životu

Iva Biondić

Život nije satkan samo od uspjeha. Štoviše, da bi cijenili ugodne stvari u životu, treba iskusiti i drugu “stranu medalje” i počiniti neke klasične pogreške na kojima se uče važne životne lekcije. Evo što bi svakako trebalo uprskati u želji da unaprijedimo svoje živote


1. Izlazi s “pogrešnom” osobom
Jedne žene ne mogu odoljeti zločestim dečkima, a druge vole (pre)mlade ili (pre)stare muškarce. Izlaženje s ‘pogrešnom’ osobom je važan dio života, jer nas uči mudre lekcije o vlastitim vrijednostima, očekivanjima okoline i koje sve ciljeve želimo zadovoljiti u životu.

2. Povrijedi nekoga istinom
Oslobađajući je osjećaj izraziti svoje stvarno mišljenje o nekoj stvari, osobi ili temi. Uvijek je bolje govoriti istinu, a ako pritom povrijedite nekoga, naučit ćete više pozornosti posvećivati ljudima u svojem privatnom i poslovnom životu i njihovoj emocionalnoj sreći.

3. “Spali” mostove iza sebe
Ako ste (a vjerojatno jeste) spalili kakav most zbog svoje mladosti i naivnosti, ova će vam greška zasigurno doći na naplatu u kasnijem životu. No pomoći će vam i da se naučite odmaknuti od izazovne situacije s pozitivnim stavom uz ponosno uzdignutu glavu.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr


Foto: static.parade.com

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u